Työntekijä pyyhki sämpylällä lattiaa – kokosi siitä burgerin asiakkaalle

Ruoka · Annukka Heikkilä

Moni on saattanut kuulla pelkiltä saduilta kuulostavia tarinoita siitä, kuinka pikaruokaravintoloiden työntekijät sylkevät hampurilaisiin ennen niiden tarjoilemista. Kukaan ei varmasti haluaisi nähdä ruokaansa syljettävän tai jotain muuta inhottavaa tapahtuvan ruoalle ennen kuin se päätyy omalle tarjottimelle.

Duane Moore on julkaissut YouTube-kanavallaan videon pikaruokaravintolassa työskentelevästä naispuolisesta henkilöstä, jolla on tapana pyöritellä hampurilaissämpylöitä lattialla ennen hampurilaisen kasaamista ja tarjoilemista asiakkaille. Naista ei näytä juuri hygienisyys, asiakkaat tai vieressä oleva kuvaava kaveri kiinnostavan.

Videolla nainen heittää hampurilaissämpylän tottuneesti maahan, pyyhkii sillä lattiaa pariin otteeseen ja alkaa tekemään siitä jollekin asiakkaalle ateriaa. Tällainen käytös ja välinpitämättömyys saattaa kummuta kyllästymisestä tai inhosta omaa työtään kohtaan, mutta sen kostaminen asiakkaille tällä tavalla näyttää todella vastenmieliseltä.