Karmiva löytö! Viisivuotias huomasi piilokameran kahvilan vessassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viisivuotiaan pojan äitiä odotti karmiva yllätys hänen vieraillessaan Starbucks-kahvilassa Kalifornian Lancasterissa. Lapsi löysi kahvilan vessasta piilotetun kameran, joka oli ilmeisesti asetettu kuvaamaan wc-kopissa vierailevia asiakkaita.

Järkyttävä löytö tehtiin torstaina 9. heinäkuuta. Nainen huomasi poikansa tuijottavan wc-kopin lavuaaria uteliaana, ja ihmetteli, mikä on hätänä. Poika vastasi kysymällä äidiltään, miksi lavuaarin alapuolella on puhelin.

– Ihoni meni kananlihalle, äiti kommentoi paikalliselle KTLA-uutiskanavalle.

Lavuaarin alta paljastui käsipapereilla suojattu älypuhelin, joka oli asetettu kuvaamaan suoraan wc-istuinta. Nainen otti kuvan laitteesta, ja ilmoitti asiasta Starbucksin henkilökunnalle. Työntekijät soittivat välittömästi poliisit paikalle.

– Puhelimen paikalleen asetteleminen oli selvästi vaatinut työtä. Olon varma, että se oli laitettu lavuaarin alle tarkoituksella, nainen kuvaili.

Viranomaisten mukaan puhelimen videokuvaus oli edelleen päällä, kun poliisit ottivat laitteen talteen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka kauan laite on kuvannut wc-tiloja, ja mihin sen taltioima videomateriaali on päätynyt.