Koira näytti mallia – näinkin tyylikkäästi aidan voi ylittää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit keksivät yleensä mitä erikoisempia tyylejä päästäkseen haluttuun paikkaan. Aina esteet ja aidat eivät riitä tilanjakajaksi vaan lemmikit näkevät ne lähinnä haasteena, jota ne alkavat välittömästi selvittämään, kun omistaja poistuu paikalta ja antaa lemmikilleen puuhastelurauhan.

Chai Dog -niminen YouTube-kanava on julkaissut uuden videon koirasta, joka nauttii kesästä. Koiran omistaja on heittänyt sille frisbeen, joka on lentänyt verkolla rajatun alueen toiselle puolelle. Verkkoaita ei estä koiraa hakemasta frisbeetä ja koiralla onkin melko erikoinen tyyli päästä aidan yli.

Videolla näkyy, miten koira juoksee suoraan ongelmaa päin. Se ottaa lujat vauhdit eikä edes yritä hypätä vaan juoksee suoraan aitaan. Kimmoisa verkko nappaa koirasta kiinni ja kääntää koiran aidan toiselle puolelle pienen voltin kautta. Videosta päätellen koira on tajunnut tämän taktiikan jo aiemmin, minkä vuoksi omistaja on tiennyt olla oikeaan aikaan kuvaamassa tapahtumaa.