Mies löysi halvan vuokra-asunnon – sitten paljastui kummallinen ehto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutta asuntoa etsinyt brittimies Richie Walker näki netissä ilmoituksen uskomattoman halvasta vuokra-asunnosta. Ilmoituksen mukaan lontoossa sijaitsevan asunnon vuokra oli vain 1,45 euroa kuussa. Luettuaan ilmoitusta tarkemmin, mies huomasi vuokrasopimuksen sisältävän erikoisen ehdon.

Vuokraisäntä nimittäin vaati, että vuokralainen kohtelee häntä kuin palvelijaansa. Vuokraisäntä oli 63-vuotias mies, joka piti siitä, että häntä dominoidaan ja käytetään hyväksi.

Richie Walker on julkaissut kuvan ilmoituksesta netissä. Ilmoituksessa vuokraisäntä tarkensi, että hän ei halunnut seksuaalista suhdetta vuokralaisensa kanssa, vaan hän ainoastaan toivoi, että vuokralainen pitäisi häntä taloudellisena ja kotitöitä tekevänä orjanaan.

Richie lopulta tuli siihen tulokseen, ettei asunto ollut häntä varten. Vuokra-ilmoitus on poistettu sen jälkeen asuntosivustoilta, sillä sen sisältöä on pidetty epäilyttävänä. Metro-lehden mukaan voi myös olla mahdollista, että vuokraisäntä on löytänyt asuntoonsa uuden vuokralaisen, joka on hyväksynyt erikoiset vuokra-ehdot.