Putken sisältä kuului outoa ääntä – kissanpentu jumissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat löytävät pienistä ja ahtaista paikoista turvaa itselleen ja pystyvät ahtaissa koloissa myös keräämään enemmän niiden janoamaa lämpöä kehoonsa. Pienten paikkojen etsimisessä huonona puolena on usein se, että kissat löytävät itselleen liiankin pienen piilon, johon jäävät lopulta jumiin.

Becca Brierley oli ollut ystäviensä luona kyläilemässä, kun he olivat kuulleet pientä maukumista puutarhasta. He eivät tienneet mistä ääni kuului, mutta kiinnittivät katseensa puutarhan keskelle ilmestyneeseen outoon putkeen. Maukuminen kuului putkesta, jonne kissa oli jäänyt jumiin.

Kissan löytäneet soittivat paikalliseen eläintenpelastusjärjestöön, josta eräs nainen tuli auttamaan kissan vapauttamisessa. YouTube-videolla nainen repii kissaa putkesta ja saa sen lopulta irti ravistelemalla putkea. Pieni kissanpentu on aivan likainen ja peloissaan vapautuessaan putken sisältä ja yrittää epätoivoisesti pelastajaansa pakoon. Videon tietojen mukaan tämä pieni orpo löytökissa on saanut jo rakastavan kodin itselleen.