Rihanna lomaili bikineissä – hellyydenkipeä apina seuranaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna valmistautuu parhaillaan jo kahdeksannen studioalbuminsa julkaisuun. Viime viikkoina hänellä on kuitenkin ollut runsaasti aikaa lomailuun, sillä popkaunotar on nähty juhlimassa ja lomailemassa varsinkin kotikonnuillaan.

Nyt Rihanna kuvattiin Barbadoksella, jossa hän lekotteli uimarannalla. Kovasti keskustelua on aiheuttanut se, että bikiniasuisella Rihannalla oli rannalla mukanaan pienikokoinen lemmikkiapina. Tarkempia tietoja apinasta tai sen kohtalosta ei ole kuitenkaan kerrottu.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat