Syöpään kuoleva äiti haluaa olla läsnä – kirjoitti tyttärelleen kirjeitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wisconsinista kotoisin oleva perheenäiti sairastaa neljännen asteen syöpää eikä hänellä ole enää paljoa elinaikaa jäljellä. 35-vuotiaalla Heather McManamylla on 4-vuotias tytär Brianna, minkä vuoksi äiti on erityisen surullinen jäädessään paitsi tyttärensä monista elämän vaiheista.

Äiti keksi kuitenkin tavan olla läsnä tyttärensä elämässä kirjoittamalla hänelle kirjeitä. Heather toivoo näkevänsä Briannan ensimmäisen päivän päiväkodissa, mutta hän tietää, että ei pysty olemaan läsnä juuri sen pidempään tyttärensä elämässä.

Äiti ei haluaisi hyväksyä sitä, että ei pysty olemaan tyttärensä tukena tärkeinä hetkinä tai lohduttaa häntä, kun hän on surullinen. Heather päätti kirjoittaa tulevaisuutta varten tyttärelleen kirjeitä, jotka hän saa avata eri tilanteissa.

Äiti on kirjoittanut tyttärelleen elämänohjeita ja lohduttavia sekä onnea toivottavia kirjeitä. Brianna saa avata kirjeitä syntymäpäivinään, kun hän valmistuu, eroaa ensimmäisestä poikaystävästään ja saa ensimmäisen lapsensa.

Viimeisen kirjeen Brianna saa avata, kun hän täyttää 30 vuotta. Heather oli onnellinen kirjoitettuaan kirjeet, mutta kommentoi 15News -uutisten tekemässä haastattelussa, että iso kirjepino näytti surulliselta, koska se edusti kaikkia niitä tilanteita, joista hän tulee jäämään paitsi.