Uutisankkuri hermostui – ei jaksanut enää puhua Kardashianeista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni seuraa Kardashianien perhettä eikä perheeseen liittyviltä uutisilta oikeastaan edes voi välttyä. Eräs uutisankkuri sai kuitenkin tarpeekseen realitykaunottariin liittyvistä uutisista, ja halusi laittaa perheestä uutisoinnille suorassa televisiolähetyksessä lopun.

Fox35-kanavan uutislähetys sai hauskan käänteen, kun yksi uutisankkureista sai todellisen hermoromahduksen. Kun lähetykseen mukaan otettu nainen alkaa kertomaan uutista Kylie Jenneristä, yksi kameran vieressä olleista uutisankkureista tuohtui ja sanoi, että ei jaksa enää yhtäkään uutista perheeseen liittyen.

Lähetykseen mukaan otetun toimittajan oli kuitenkin pakko saada kertoa uutisensa, joka kertoi siitä, että Kylie Jenner nimesi lemmikkikaninsa Bruceksi. Uutisankkuri huusi kameran ulkopuolelta, että hänen perjantainsa meni nyt pilalle tämän turhan uutisen vuoksi, sillä hän ei halua puhua Kardashianeista jokaisessa lähetyksessä.