Koira esti vankilapaon – paljasti poliiseille tunnelin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikoiran vaistot ovat estäneet vankilapaon Korfun saarella, Kreikassa. Tilanne sai alkunsa siitä, kun koira oli omistajineen ollut päiväkävelyllä vankilan lähistöllä olevassa metsässä. Yllättäen koira oli pysähtynyt paikoilleen ja painanut korvansa maata vasten.

Omistaja huomasi, että koira vaistosi jotain. Kun koira ei käskyistä huolimatta suostunut liikkumaan tai jatkamaan matkaansa, ilmoitti omistaja poliiseille koiransa epäilyttävästä käytöksestä.

Viranomaiset löysivät koiran osoittamasta paikasta maanalaisen tunnelin. Koira oli kuullut vankien kaivavan tunnelia. Reippaan hännänheiluttajan ansiosta vankien pako tyssäsi. Metro-lehden mukaan vangit olivat ehtineet kaivaa 30 metrisen tunnelin. Koiran esimerkillisen toiminnan ansiosta vankilapako epäonnistui.