Uusi maailmanennätys: Mies punnersi 2 220 kertaa tunnissa

Fitness · Annika Kela

50-vuotias Carlton Williams on rikkonut maailmanennätyksen huikealla suorituksellaan. Australialaismies punnersi tunnin aikana 2.220 kertaa. Guinness World Recordsin edustaja oli paikalla seuraamassa ennätyksen suorittamista.

Huippukuntoinen Carlton on onnellinen uudesta ennätyksestä. Viime vuonna hänen ennätyksensä oli 1.874 punnerrusta tunnissa. Nyt on hän on parantanut tulostaan yli 300 punnerruksella.

Vaikka Williams on harjoitellut ahkerasti rikkoakseen ennätyksen, oli hän silti yllättynyt tuloksestaan. Carlton kertoi Augusta-Margaret River Times-lehdelle, että hän loukkasi olkapäänsä muutama kuukausi sitten ja punnertaessa hän tuntee edelleen kipua. Se ei kuitenkaan estänyt miestä tavoittelemasta ennätystä. Carlton on ansainnut ennätyksensä uskomattomalla suorituksellaan.