Nicki Minaj vihjaili puheessaan – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Nicki Minaj on saanut kohun aikaan konsertissa tekemällään ilmoituksella. Pittsburgissa esiintynyt nainen nimittäin pyysi poikaystävänsä Meek Millin lavalle konserttinsa päätteeksi. Minaj kertoi yleisölle, että Meek Mill oli hänen vauvansa isä.

Fanit alkoivat huutaa raikuvasti tähtipariskunnalle, sillä monet heistä luulivat, että Nicki oli raskaana. TMZ-viihdesivuston Meek Millille ja Nicki Minajille alkoi sadella onnentoivotuksia sosiaalisessa mediassa.

Nicki on äskettäin ilmoittanut faneilleen, että hän ei ole raskaana. Kyse oli vain suuresta väärinkäsityksestä. Minaj kertoi, että ”Baby Daddy” ja ”Baby Father” ovat vain lempinimiä. Kaunotar kertoi, ettei hän ole raskaana, vaikka hän haluaakin jonain päivänä lapsia Meek Millin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat