Norwegian lentää jatkossa Helsingistä Dubaihin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Halpalentoyhtiö Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa uuden päivittäisen suoran lentoreitin Helsingin ja Dubain välille. Ensimmäinen lento lennetään 19. marraskuuta. Yhdensuuntaisten lentojen hinnat Dubaihin alkavat 99 eurosta. Norwegianilla on nyt 30 suoraa kansainvälistä kohdetta Suomesta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota edullisia suoria lentoja Helsingistä Dubaihin. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WLAN, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian Air Shuttle ASA on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä.