Somalinuorukaisen hyvää tekoa kodittomalle ylistetään: ”Päätimme tehdä asialle jotain”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa asuvan somalinuorukaisen työpäivän jälkeinen vierailu Töölön McDonald’sissa on saanut tänään kovasti ylistystä sosiaalisessa mediassa. Nuori mies käväisi työillan jälkeen syömässä, kun hän huomasi kodittoman miehen, joka tilasi tiskiltä ainoastaan kahvin, kun muuhun ei ollut rahaa.

– Mies näytti todella huonovointiselta ja kulki ilman kenkiä ja jalat näyttivät todella kärsineeltä. Ruuan syötyä päätimme tehdä asialle jotain ja niinpä kävimme kysymässä mieheltä vointiaan. Pidimme miehelle hetken seuraa ja mies vaikutti todella hyväsydämmiseltä ja Onnettoman taustaiselta, Abdirisak Dhuubow kirjoitti Facebookissa.

Tämän jälkeen he tarjosivat kodittomalle lämpimän aterian ja jälkiruoan. Päivityksen mukaan mies purskahti itkuun ja totesi, ettei ole aiemmin törmännyt vastaavaan tilanteeseen. Abdirisakin päivitys on levinnyt tänään kulovalkean tavoin, ja tekoa on ylistetty laajasti.

Pitkän työpäivän jälkeen mentiin syömään mc'donaldsiin. Ruuat saatin tilattua ja istuttiin pöydän ääreen syömään.Kello…

Posted by Abdirisak Dhuubow on 16. elokuuta 2015