Järkyttävä näky paljastui lomakuvista – lapset olivatkin hengenvaarassa

Matkailu · Annika Kela

Brittiperheen vanhemmat kokivat elämänsä järkytyksen tajutessaan kuinka lähellä vaaraa heidän perheensä oli ollut uimarannalla. Vanhemmat olivat temmeltäneet ja leikkineet lastensa kanssa rannalla räjähtämättömän miinan vieressä.

Totuus valkeni vanhemmille, kun he kuulivat, että Walesissa sijaitseva Burry Portin ranta oli suljettu miinalöydön takia. Paikalle oli kutsuttu pommiryhmä, jonka tehtävänä oli räjäyttää toisen maailmansodan aikainen miina.

Vain päiviä ennen rannan sulkemista Kelly Gravell oli ollut miehensä Garethin kanssa rannalla, lastensa Erinin ja Ellisin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan perheenisä on jakanut sosiaalisessa mediassa lomakuvia, joissa Erin ja Ellis poseeraavat miinan edessä.

Perhe oli luullut miinaa vanhaksi poijuksi. Kelly ja Gareth eivät ole uskoneet tuuriaan, sillä 70 vuotta vanha miina olisi voinut räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Rannalla temmeltäneellä perheellä oli ollut onnea matkassa.