Mies vuokrasi Ferrarin – huviajelu päättyi rajuun onnettomuuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luksusautolla hurjastellut mies on aiheuttanut onnettomuuden Lutonissa, Britanniassa. Ferrarikuski törmäsi taksiin yli 300 kilometrin tuntinopeudella ja autot syöksyivät kohti asuintaloja. Hurjasta vauhdista huolimatta, osapuolet selvisivät onnettomuudesta lievin vammoin.

Daily Mail -lehden mukaan onnettomuudessa vaurioitunut Ferrari 458 Italia oli vuokra-auto. Kuski oli vuokrannut Ferrarin hääjuhlaa varten. Huviajelua ei kestänyt kuin pari vuorokautta. Kuski menetti autovuokran lisäksi 7.000 euron vakuutensa romutettuaan auton. Ferrarin vuokanneen autovuokraamon työntekijät olivat järkyttyneitä tapauksesta.

Prestige Lifestyle -vuokraamon omistaja kertoi voineensa pahoin, kun hän kuuli onnettomuudesta. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi pidättäneet ketään. Kuski joutuinee kuitenkin oikeuden eteen holtittomasta hurjastelustaan asuinkorttelissa.