Perheenisä naarmutti ökyautoa – ei huomannut kojelautakameraa

Autot · Annika Kela

Supermarketissa asioinut Aston Martinin omistaja koki ikävän yllätyksen palatessaan parkkipaikalle Lontoossa. 127.000 euron arvoisen auton kylkeen oli ilmestynyt suuri naarmu ilkivallan seurauksena.

Aston Martin V8 Vantagen kojelautakamera oli kuvannut tekijän videolle. Kallisarvoisen auton omistaja oli jättänyt kameran kuvaamaan sillä välin, kun hän oli ruokaostoksilla. Videotallenteelta paljastui erikoinen näky.

Tekijä oli lastenvaunuja työntävä perheenisä. Mies oli silmäillyt autoa ja sen jälkeen hän käveli auton vierestä avaimet kourassa. Metro-lehden mukaan perheenisä sai naarmullaan aikaiseksi yli 12.000 euron vauriot. Viranomaiset etsivät nyt videolla nähtyä miestä. Toistaiseksi häntä ei ole tunnistettu.