Petetty nainen sytytti poikaystävän peniksen tuleen – video leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työkaverinsa kanssa pelehtinyt mies oli jäänyt kiinni pettämisestä tyttöystävälleen. Nainen päätti kostaa miehelle kivuliaalla tavalla. Tyttöystävä odotti, että mies nukahtaisi, jotta hän voisi sytyttää miehen alushousut tuleen.

Daily Mail -lehden mukaan kosto ei jäänyt siihen, vaan tyttöystävä kuvasi kiusallisen tilanteen videolle. Nainen oli suunnitellut jakavansa videon sosiaalisessa mediassa, jotta kaikki näkisivät hänen pettäjämiehensä peniksen palavan.

Onneksi poikaystävä havahtui pian liekkeihin ja hän sammutti tulen ripeästi. Nopeasta toiminnasta huolimatta mies ei välttynyt palovammoilta. Petetty tyttöystävä käski miestä pakkaamaan tavaransa ja häipymään. On todennäköistä, että poikaystävä hakeutui sairaalaan tapauksen johdosta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko mies tehdä asiasta ilmoituksen poliisille.