Salma Hayek muodokkaana rannalla – upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek on tehnyt pitkän linjan uran Hollywoodissa, eikä hän näytä hidastamisen merkkejä. Viime vuosina Everly-toimintaelokuvassa ja Grown Ups 2 -komediassa esiintynyt tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään. Nyt hän on ehtinyt suunnata rannalle.

Salma kuvattiin eilen uimarannalla Havaijilla yhdessä James Bond -tähti Pierce Brosnanin kanssa. Näyttelijätär nautti auringosta mustiin bikineihin sonnustautuneena.

Salma Hayek meni vuonna 2009 naimisiin miljardööri Fracois-Henri Pinaultin kanssa. Näyttelijätär kutsuu aviopuolisioaan täydelliseksi mieheksi, ja kertoo tämän rohkaisseen häntä palaamaan näyttelemisen pariin pariskunnan lapsen syntymän jälkeen. Guyism-sivusto valisi Salma Hayekin taannoin seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksi. Äskettäin Hayek nähtiin Allure-lehden kuvissa yläosattomissa, peittäen rintansa vain käsillään. Tähti kertoi lehdessä rakkauselämästään.

Splash
Splash
Splash
Splash