Vanhus halusi räpätä nuorisolle – yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-pilailija Coby Persin on tehnyt useita piloja räppäri Hi-Rezin kanssa ja viimeksi hän lähetti Hi-Rezin tilaamaan McDonald’s-ravintolasta ruokaa tekemällä tilauksensa myyjälle freestyle-räpin avulla. Tällä kertaa räppäri on maskeerattu vanhukseksi, joka haluaa mennä näyttämään taitojaan nykypäivän nuorisolle.

Persin lähestyy nuorisojoukkoa vanhuksen kanssa ja kertoessaan heille, että vanha mies haluaisi räpätä heille, nuoret purskahtavat nauruun ja heittävät lokaa vanhuksesta. Persin laittaa kuitenkin taustanauhan pyörimään ja vanhukseksi pukeutunut Hi-Rez aloittaa riimittelemisen epäilevälle yleisölle.

Vanhus saa nuoret nopeasti puolelleen nokkelien riimien ja taitavan rytmityksen avulla. Lopussa parivaljakko paljastaa, että vanhus ei olekaan ihan sitä miltä näyttää. Nuoret menivät täysin lankaan eivätkä olisi voineet uskoa, että räppääjä oli maskeerattu.