Hakkerit julkaisivat miljoonien pettäjien tiedot!

Digi Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka maailman suosituimpiin kumppaniaan pettävien verkkopalveluihin lukeutuva Ashley Madison hakkeroitiin ja sen miljoonien käyttäjien tiedot päätyivät vääriin käsiin. Nyt hakkerit ovat toteuttaneet uhkauksensa ja julkaisseet kaikki hallussaan olleet tiedot.

Ashley Madisonin emoyhtiö Avid Life Media vahvisti aiemmin, että sen verkkopalvelussa on käynyt kutsumattomia vieraita ja että käyttäjätietoja on varastettu. Hakkerit uhkasivat julkaista tiedot, ellei yhtiö suostu heidän vaatimuksiinsa. Ilmeisesti sopimusta ei syntynyt, sillä nyt Tor-verkossa on julkaisu peräti 9,7 gigaa erittäin arkaluontoista tietoa käyttäjäprofiileineen, fetisseineen, sähköposteineen ja maksutietoineen. Lähiaikoina luvassa voi siis olla useita skandaalinkäryisiä paljastuksia.

Maaliskuussa Adult FriendFinder -verkkopalvelu hakkeroitiin ja sen 3,5 miljoonan käyttäjän tiedot paljastettiin seksuaalisine yksityiskohtineen. Ashley Madisonin tapaus voi olla monta kertaluokkaa vakavampi, sillä palvelulla on jopa 37 miljoonaa käyttäjää.