Suomen seksinnälkäisimmät sinkut löytyvät täältä!

Lifestyle · Stara.fi

Suomalaisten seksimieltymyksiä ja seksin harrastamista yleensä on tutkittu melko vähän, mutta nyt eräs seuranhakusivustoista on toteuttanut tutkimuksen, jossa se selvitti mistä kaupungeista löytyvät Suomen seksinnälkäisimmät sinkut.

Eliittikumppani-verkkopalvelu selvitti asiaa peräti 40.000 käyttäjänsä keskuudessa persoonallisuustestillä. Palvelun käyttäjät antoivat omien seksihalujensa suuruudelle arvosanan, jonka mukaan kaupungit pantiin järjestykseen. Tulokset osoittivat, että kovimmat peitonheiluttajat löytyvät Vaasasta ja vähiten painetta oli kirkkonummelaisilla.

Eniten seksinnälkäisiä

1. Vaasa2. Tampere3. Helsinki4. Jyväskylä5. Seinäjoki6. Oulu7. Lappeenranta8. Espoo9. Hämeenlinna10. Joensuu

Vähiten seksinnälkäisiä

1. Kirkkonummi2. Kajaani3. Kemi4. Salo5. Porvoo