Isä imitoi pelihahmoja – poika kuvasi hulvattoman videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pelikonsoleille on olemassa paljon erilaisia kuntoiluohjelmia, joiden avulla pelaajakin saa hieman liikettä niveliinsä pelatessaan esimerkiksi tennistä, nyrkkeilyä tai keilausta.

Aina urheiluaiheiset pelit eivät edes ole tarpeen, jos keksii oman tavan pelata niin kuin videolla näkyvä mies. Nick Luciano kuvasi isäänsä, joka imitoi hauskasti Wii U -pelikonsolin Super Smash Bros -pelin kaikkia hahmoja ja heidän elekieltään. Hahmojen imitointi polttaa varmasti vähintäänkin yhtä paljon kaloreita kuin moni urheilullinen peli.

Luciano kertoo videonsa kuvauksessa, että videota oli todella hauska tehdä. Se on helppo uskoa, sillä lopputulos on todella hulvaton. Isä imitoi mielettömän taitavasti hahmojen elekieltä ja ääntä, ja näyttää olevan oikea improvisaation mestari.