Kissoille kehiteltiin oma kannettava tietokone

Digi · Tim Isokivi

Kissat vaativat usein huomiota juuri silloin, kun niille ei olisi aikaa. Monille kissanomistajille on valitettavan tuttua, että katti tulee kiehnaamaan eteesi juuri silloin kun yrität tehdä työskennellä rauhassa.

Erityisesti kannettavat tietokoneet tuntuvat oikein houkuttelevan kissoja puoleensa. Brittiläinen Suck UK -verkkokauppa on keksinyt ratkaisun kissanomistajien yleiseen ongelmaan kehittelemällä kissojen oman tietokoneen.

Kyseessä ei ole tosin tomiva tietokone, vaan kierrätyspahvista valmistettu, lemmikkien hämäämiseen suunniteltu lelu. Tarkoituksena olisi, että kissa viettäisi aikaa oman tietokoneensa äärellä ja antaisi omistajansa leikkiä rauhassa oman kannettavansa parissa.

”Läppäri” on varustettu raapimapuun kaltaisesta materiaalista valmistetulla näppäimistöllä, johon katit voivat rauhassa teroittaa kynsiään. Suck UK:n Emma Royston kuvailee Huffington Post -lehdelle keksintöä kestäväksi, mutta myöntää että innokkaimpien kissojen käsittelyssä se saattaa olla entinen jo parin kuukauden sisällä.