Loki-kissa kuin pieni vampyyri – kuvat ihastuttavat verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin kissajulkkisten jatkuvasti kasvava lista on saanut uuden, hurjan näköisen tulokkaan. Loki on saanut lempinimen Pikku Vampyyri, sillä eläimen etupurennan vuoksi sen kulmahampaat ovat usein esillä tarujen ja elokuvien verenimijöiden tapaan.

Kissan omistaja, Kaet, adoptoi Lokin löytöeläinkodista. Nainen kertoo Instagramissa, ettei eläinkodin henkilökunta juurikaan osannut kertoa hänelle tarkempia tietoja lemmikkinsä oudon ulkonän syistä.

Norjalaisen jumalhahmon mukaan nimettyä Lokia kuvaillaan sen hirviömäisistä piirteistä huolimatta rakastettavaksi ja kiltiksi lemmikiksi. Monien muiden julkkiseläinten tapaan Lokilla on oma, kymmenien tuhansien ihmisten seuraama Instagram-tilinsä.

Kuva, jonka Loki (@loki_kitteh) julkaisi

Kuva, jonka Loki (@loki_kitteh) julkaisi

Kuva, jonka Loki (@loki_kitteh) julkaisi