Sinivalaalla täydellinen ajoitus – toimittaja ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BBC One -kanavan Earth Uplugged -sarjassa eläintieteilijä Mark Carwadine johdattaa katsojat tutustumaan eläinlajeihin ja luontoon eri puolilla maapalloa. Joskus eläinten löytäminen saattaa tosin olla vaikeaa, vaikka kyse olisi maailman suurimmasta lajista.

Youtubessa julkaistulla videolla laivansa kannella seisova Mark Carwardine toteaa kameralle, ettei hänen ryhmänsä tule todennäköisesti törmäämään sinivalaaseen reissun aikana.

Juuri kun mies on lopettanut avautumisensa, ilmaantuu valas hänen taakseen suihkuttamaan vettä hengitysaukostaan. Sinivalaalla lienee huumorintajua, sillä tilanne on kuin suoraan sketsiohjelmasta. Ainakin valas piti ajoituksellaan huolen siitä, ettei kuvausryhmän reissu osoittautunut turhaksi.