Toimittaja haastatteli ekaluokkalaisia – ei mennyt ihan putkeen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

KTLA-kanavan toimittaja oli saanut tehtäväkseen haastatella uusia koululaisia losangelesilaisen ala-asteen edessä. Ensimmäinen koulupäivä vaikutti jännittävän monia uusia oppilaita.

Toimittaja Courtney Friel valitsi väkijoukon seasta haastateltavakseen reippaan pikkupojan. Friel päätti kysyä neljävuotiaalta Andrew Maciasilta muutaman kysymyksen kouluun liittyen. Haastattelu ei mennyt ihan putkeen, sillä Courtneyn olisi kannattanut jättää yksi kysymys kysymättä.

Kaikki sujui hyvin niin kauan, kunnes Courtney kysyi Andrew’ta: ”Tuleeko sinulla äitiäsi ikävä?”. Poika yritti esittää reipasta ja hän vastasi kieltävästi. Sitten pojan valtasi turvaton tunne ja hän alkoi itkeä suorassa lähetyksessä.

Frier yritti lohduttaa poikaa, mutta hän ei onnistunut siinä. Toimittaja oli vahingossa muistuttanut poikaa siitä, että hän joutui menemään kouluun ilman vanhempiaan. Toivottavasti Andrew’n ensimmäinen päivä sujui hyvin alkujännityksestä huolimatta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat