Vesimeloni alligaattorin kitaan – räjähti saman tien

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Jason McDonald on julkaissut netissä hurjan videon Elvis-alligaattoristaan. Alligaattoreiden kasvattajana ja hoitajana tunnettu Jason halusi videolla osoittaa, kuinka tehokkaita ja voimakkaita saalistajia alligaattorit ovat.

McDonald osoitti Elviksen leukojen voiman heittämällä sille vesimelonin. Pieni näykkäisy sai vesimelonin räjähtämään paloiksi. Videon perusteella vaikutti siltä, ettei vesimeloni ollut matelijalle kovin mieluinen ateria. Elviksen kidassa meloni hajosi pieniksi paloiksi ja herkuteltavaa jäi vähän.

Daily Mail -lehden mukaan Jason halusi osoittaa, kuinka alligaattorin saalille käy, kun matelija lyö kitansa kiinni. McDonald kertoi, että mikäli alligaattori hyökkäisi hänen kimppuunsa, voisi se murskata ihmiskallon sekunneissa vesimelonin tavoin. Jason tietää, että hänen työnsä on vaarallista, mutta hän on omistautunut vaarallisten saalistajien hoitamiselle, koska hän kunnioittaa niitä.