Äiti ei tajunnut ilouutista silmiensä edessä – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat yllättyvät monesti iloisesti lastensa kihlautumis- ja vauvauutisista. Tyttäret eivät malttaisi odottaa, että pääsevät kertomaan ilouutiset koko perheelle ja keksivätkin usein monia hauskoja tapoja kertoa asiansa.

Erään tyttären äitiä kuvattiin, kun hän sai kuulla ilouutisia, mutta kaikkien yllätykseksi uutinen ei millään meinannut mennä perille. YouTube-videolla tytär on laittautuneena ja lähdössä ilmeisesti jonnekin juhlimaan.

Äiti kehuu tytön korviksia ja ulkonäköä, mutta ei huomaa tyttären nimettömässä olevaa viihkisormusta, vaikka tytär yrittää laittaa vasemman kätensä suoraan naisen kasvojen eteen.

Tytär yrittää kiinnittää äidin huomion hänen käteensä pahoittelemalla, että hän unohti lakata kyntensä. Äiti ei edelleenkään huomaa sormusta, kunnes tytär työntää kätensä täysin äidin silmien alle. Äiti alkaa kiljumaan innoissaan, kun hän viimein tajuaa mistä on kysymys eikä voisi olla enempää innoissaan.