Epätavallinen kaksikko: Hamsteri ja rottweilerin parhaat ystävät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuoden ikäinen rottweiler Razor on saanut hyvän ystävän perheen toisesta lemmikistä Snickersistä. Erikoisen kaksikon ystävyydestä tekee se, että Razor on 42 kiloinen koira ja Snickers on 10 senttinen hamsteri.

Metro-lehden mukaan omistaja Ria Mitchell ei ole ollut yllättynyt lemmikkiensä kaveruudesta. Hänen mukaansa Razor on ollut aina lempeä jättiläinen, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Mitchell adoptoi rottweilerin löytökodista sen ollessa pentu.

Riasta on huvittavaa, että Razor käyttäytyy Snickersin seurassa lähes aina huolehtivan isällisesti. Lemmikinomistajan mukaan Snickers on kuin sijaispentu Razorille. Ystävyys on molemmin puolista, sillä Snickers hakeutuu tietoisesti koiran seuraan. Hamsteri kiipeilee usein koiran päällä ja Ria epäilee, että Razor vain nauttii hamsterin jalkojen tepsutuksesta aivan kuin se olisi rapsuttamista.