Jessica Alba paljastui upporikkaaksi – yritys 1,7 miljardin arvoinen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättärenä tunnettu Jessica Alba on menestynyt yrittäjä. Kaunottaren The Honest Company on Business Insider -lehden mukaan yli 1,7 miljardin dollarin arvoinen yritys. The Honest Company valmistaa kodin kulutustavaroita, kuten pesuaineita, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Ekologisesti ja eettisesti toimiva yritys valmistaa tuotteensa puhtaista luonnon raaka-aineista. Alban mukaan yksi syy tuotteiden menestymiseen on juuri se, että The Honest Companyn toiminta on läpinäkyvää ja asiakkaat tietävät mitä he ostavat ja miten tuotteet valmistetaan.

Tähtösellä on vahva usko, että The Honest Company tulee kasvamaan vielä entisestään, sillä kuluttajat tekevät nykyään paljon yrityksen arvoihin ja toimintaan perustuvia ostopäätöksiä. Toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, The Honest Companylla ei Jessican mukaan ole mitään salattavaa tai peitettävää.