Yliopiston kurssi: Kannabiksen kasvattamisen alkeet

Ohhoh! · Annika Kela

Vancouverissa sijaitseva Kwantalenin polytekninen yliopisto on uudistanut kurssitarjontaansa. Yksi uusista kursseista on kannabiksen kasvattamisen ja myymisen alkeet. Kurssilla perehdytään siihen, kuinka menestyä kannabisbisneksessä.

Kanadalainen yliopisto muistuttaa, että kurssi käsittelee ainoastaan lääketarkoituksessa käytettävää kannabista. Kurssi kestää 14 viikkoa ja se järjestetään kokonaisuudessaan verkossa. Kurssi on jaettu neljään aihealueeseen, jotka ovat: kannabiksen kasvattaminen, lakisäädökset ja rajoitukset, markkinointi ja myynti sekä lääkkeen kehitystyö.

Metro-lehden mukaan kurssin vetäjänä toimii alan asiantuntija Tegan Adams. Tulevaisuudessa lääkekannabiksen käytön odotetaan kasvavan ja uusia kannabis-yrittäjiä tarvitaan enemmän. Adamsin vetämä kurssi maksaa noin 1.115 euroa per aihealue. Arvokkaasta hinnasta huolimatta verkkokurssi on vetänyt puoleensa aiheesta kiinnostuneita opiskelijoita.