Naisen vaginasta löytyi T Rex -dinosauruslelu

Ohhoh! · Annika Kela

Englantilainen lääkäriharjoittelija Poppy Ward oli saanut potilaakseen naisen, joka valitti kovia kipuja alapäässään. Ward päätti tehdä naiselle gynekologisen tutkimuksen selvittääkseen, mistä kipu johtui. Tarkastuksen yhteydessä potilas paljasti, että hän oli käyttänyt masturbointiinsa dinosauruslelua.

Perheenäiti myönsi, että hän oli lainannut lapsensa T-Rex-lelua ja se oli jäänyt jumiin hänen vaginaansa.

Lääkäriharjoittelija ei antanut paljastuksen hämmentää häntä, vaikka hän olikin tilanteesta ihmeissään. Ammattitaitoisin ottein Poppy sai jumiin jääneen esineen poistettua. Ward kertoi tapauksesta The Guardian -lehden blogissaan. Harjoittelija kertoi, että tilannetta oli valvomassa hänen esimiehensä.

Lääkärit myönsivät, että heidän pokkansa oli pettää, kun he poistivat dinosauruslelun naisen alapäästä. Se oli ensimmäinen kerta, kun Poppy poisti erikoisen vierasesineen potilaansa sisältä, mutta ei suinkaan viimeinen.