Poptähti yritti säästää lentohinnassa – puki 12 vaatekertaa ylleen

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset yrittävät mitä erikoisempia keinoja säästyäkseen ylimääräisiltä kuluilta esimerkiksi lentokoneessa matkustaessaan. Nämä onnistuvat yleensä vaihtelevin menestyksin. Yritys säästää matkatavarakustannuksista päättyi taannoin huonosti brittiläisen poikabändin jäsenelle.

Rewind-yhtyeen jäsen James McElvar tuli pahasti huonovointiseksi lennolla Standstedista Glasgowiin keskiviikkona 8. heinäkuuta. Kävi ilmi, että 19-vuotias poikabändin jäsen kärsi lämpöhalvauksesta. Syynä oli se, että hän oli pukenut päälleen yhteensä 12 vaatekertaa.

James McElvar puki vaatekerrat päälleen, jotta hän välttyisi 45 punnan, eli noin 63 euron hintaisen ylimääräisestä matkatavarasta kehkeytyvän summan maksamiselta. NME-sivuston mukaan nuorukainen nousi lentokoneeseen päällään kuusi t-paitaa, viisi swetaria, kolmet farkut, kahdet college-housut, kaksi takkia ja kaksi hattua.

Lennolta löytyi onneksi ensihoitaja, joka hoiti penneistään turhankin tarkkaa poikabändiläistä lennon aikana. Yhtye ilmoitti myöhemmin Twitterissä lämpöhalvauksen saaneen jäsenensä olevan jälleen kunnossa esiintymään.