Potilaan kemoterapia päättyi – sairaalan pihalla odotti yllätys!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisen syöpäpotilaan rankka hoitojakso oli tulossa päätökseensä. Ann Trachtenberg oli valmistautunut viimeiseen kemoterapiasessioonsa suurella toivekkuudella. Ennen sairaalaan lähtöä nainen kertoi sukulaisilleen, että hoitojen päättyminen oli hänelle juhlan aihe.

Trachtenberg vitsaili veljentyttärelleen, että hän voi jo kuulla orkesterien pauhaamisen, kun hän astelee viimeistä kertaa ulos toimenpidehuoneesta. Ann ei tiennyt, että veljentytär halusi toteuttaa hänen ajatuksissaan olleen päivän.

Viimeinen kemoterapiasessio lopulta koitti. Kun Ann käveli ulos sairalasta, odotti häntä pihalla jymy-yllätys. Orkesteri alkoi soittaa juhlamielistä musiikkia potilasta varten, aivan kuten hänen kuvitelmissaan. Ann oli niin onnellinen yllätyksestä, että hän liikuttui kyyneliin. Iloinen yllätys oli täydellinen alku sairaudesta toipumiselle ja uudelle terveelle elämälle, jota Ann oli kauan odottanut.