Vauva tapasi perheen kissan – riemulla ei ollut rajaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vauvojen ja lemmikkieläinte ensikohtaamiset ovat usein hauskaa ja söpöä seurattavaa. Nyt Youtubessa on jaettu runsaasti ihastusta herättänyt video, jossa Merkeleyn perheen taapero tapaa heidän kissansa. Vauvan reaktio on vertaansa vailla.

Lapsi riemastuu suunnattomasti heti, kun se näkee perheen lemmikkikissan. Vauva heiluttaa käsiään ja jalkojaan innoissaan, eikä ilolla tunnu olevan mitään rajaa. Kissa ei ole aivan yhtä hullaantunut lapsesta, mutta vaikuttaa antavan hyväksyntänsä perheeseen saapuneelle uudelle jäsenelle.

Videon kuvauksen mukaan vauvan pakkomielle lemmikkieläintä kohtaan vain kasvaa päivittäin. Tätä taaperoa voisikin siis kuvailla koko kissoihin hullaantuneen internetin ruumillistumaksi.