Blockfest käynnistyi väkevästi – katso kuvakooste perjantailta!

Festarit · Annukka Heikkilä

Suomen suurin hiphop-kaupunkifestivaali Blockfest käynnistyi eilen perjantaina Tampereella vauhdikkaasti. Lähes helteisessä kelissä lavoille nousi historiallisen kova kattaus alan tähtiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Stara on paikalla raportoimassa tunnelmista.

Avauspäivän esiintyjistä Ratinana stadionilla esiintynyt JVG sai upean vastaanoton, kun kokonainen yleisömeri hyppi, tanssi ja lauloi mukana. Lavalla nähtiin myös Pete Parkkonen, joka esitti ryhmän kanssa hittikappaleet Tuulisii ja Etenee. Atomirotta sopi täydellisesti nostattamaan tunnelman kattoon Lakeside Stage -lavalla ennen perjantain päättänyttä supertähti Wiz Khalifaa.

Wiz Khalifa otti yleisön välittömästi haltuunsa ja näytti olevan itsekin yllättynyt innokkaiden fanien määrästä Suomessa. Wiz Khalifan livebändi vei keikan vielä odotettuakin korkeammalle tasolle. Tänään on pääpäivä, eli luvassa on laaja kattaus kotimaisia esiintyjiä. Niistä odotetuin on ylivoimaisesti Cheek, joka palaa tänään esiintymislavoille vuoden tauon jälkeen.

Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä
Blockfest 2015; Kuva; Stara, Annukka Heikkilä