Pariskunta ihmeissään – karhu pulikoi uima-altaassa takapihalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadassa asuvan pariskunnan takapihalle oli ilmaantunut kutsumattomia vieraita. Mustakarhu oli saapunut Vancouverissa sijaitsevalle asutusalueelle hemmottelemaan itseään. Asukkaiden hämmästykseksi karhu oli heidän pihallaan kuin kotonaan.

Eläinrakas pariskunta päätti olla häiritsemättä karhua. He tarkkailivat karhun toimia ikkunan takaa. Mesikämmen aloitti hemmottelupäivänsä sillä, että se söi pihalla olevasta linnunruokatelineestä siemeniä. Sen jälkeen se pulahti uima-altaaseen.

Aviomies on kuvannut videolle karhun kylpyhetken. Karhulla ei ollut mihinkään kiire ja se näytti puhdistavan tassujaan kaikessa rauhassa. Viilentävä vesi näytti tekevän sille hyvää lämpimänä kesäpäivänä.

Karhu nautti päivästä aivan kuin se olisi ollut viiden tähden hotellissa. Onneksi vierailija jatkoi myöhemmin matkaansa, eikä pariskunnan tarvinnut ilmoittaa karhusta viranomaisille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat