Mies soitti 100 TV-tunnaria kitaralla – kuinka monta tunnistat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mieleenpainuvat tunnussävelmät ovat tärkeämpi osa tv-sarjoja, kuin monet ehkä saattaisivat ajatellakaan. Hyvä tunnari tempaa katsojan mukaansa sarjan tunnelmiin heti, kun ensimmäiset nuotit vain kantautuvat hänen korviinsa.

Kitarataituri Joe Blaze on luonut videon, jolla hän soittaa 100 tunnettua tv-sävelmää Nash JM63 -kitarallaan.

Sikermä alkaa 1930-luvun Looney Tunes -piirrettyjen ikimuistoisesta musiikista, ja jatkuu vuosikymmenten läpi aina Game of Thronesin kaltaisten viime vuosien suosikkisarjojen tunnussävelmiin. Pituutta videolle kertyy lähes 11 minuuttia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat