Naiset leikkivät metsässä pikkupöllön kanssa – sitten alaston mies ilmestyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsässä käveleskellessä voi kokea monia mukavia kohtaamisia villieläinten kanssa. Eräät venäläiset naiset saivat metsässä piknikillä ollessaan leikkiä pöllövauvan kanssa, kunnes he näkivät jotain melko epätavallista.

YouTube-videolla kaksi naista on pysähtynyt metsään istuskelemaan. He ovat saaneet seurakseen pöllön poikasen, jonka emo ja isä ilmeisesti seuraavat pöllön seikkailuja vierestä. Pieni pöllö leikkii naisten kanssa innoissaan, kunnes nainen näkee, että metsässä kävelee alaston mies.

Naisten näkemä mies kävelee heidän ohitseen alasti kuin siinä ei olisi mitään erikoista, että hänellä ei ole vaatteita yllään. Naiset jatkavat pikkupöllön silittelyä ja paijaamista, mikä onkin toki paljon tärkeämpää kuin satunnaisen alastoman miehen ihmetteleminen.