Nukkuvia alpakoita kiusattiin – vandaalit heittelivät eläimiä tuoleilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Danesmoorin vanhainkodin pihassa asustelevat alpakat ovat joutuneet julman väkivallanteon uhreiksi Lancashiressä. Keskellä yötä vanhainkodin pihaan oli vaellellut miehiä, jotka alkoivat pelotella ja heitellä eläimiä pihatuoleilla.

Teko on tallentunut vanhainkodin pihalla olevaan valvontakameraan. Videotallenne osoittaa, että eläimet olivat heränneet lähestyvien miesten läsnäoloon ja sitten ne olivat hätääntyneet huomatessaan, että niitä jahdattiin takaa tuolien kanssa.

Metro-lehden mukaan vanhainkodin asukkaat ovat olleet tapahtuneesta järkyttyneitä. Alpakat Bill ja Ben ovat osa vanhainkodin yhteisöä ja heihin kohdistunut väkivallanteko on saanut asukkaat surullisiksi. Onneksi vandaalit eivät osuneet tuoleilla Billiin tai Beniin ja molemmat selvisivät tilanteesta loukkaantumatta. Viranomaiset etsivät videolla nähtyjä miehiä.