Tiesitkö tätä? Pekonin voi valmistaa mikroaaltouunissa!

Ruoka · Annika Kela

Tunnettu videobloggaaja on julkaissut Simple Cooking Channel -kanavallaan videon pekonin valmistamisesta. Paistinpannulla paistamisen sijaan mies tekee aamupalapekoninsa mikroaaltouunissa.

Kokki opastaa, että pekonit asetellaan keittolautaselle, joka on käännetty ylösalaisin. Sen jälkeen pekonit laitetaan mikroaaltouuniin. Jotta lihasta tulisi rapeaa, on pekonit lämmitettävä täydellä teholla. Mies muistuttaa, että mikroaaltouunin tehosta riippuen pekonit ovat valmiita 1-3 minuutissa.

Lopputuloksena on täydellisen rapea pekoniannos. Vaikka mikroaaltouunissa valmistaminen säästää vaivaa, on kuitenkin muistettava, että uuni on puhdistettava huolellisesti pekonien valmistamisen jälkeen. Roiskunut rasva voi nimittäin tehdä mikrossa tuhoja seuraavan käynnistämisen yhteydessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat