Ruma villapaita aiheutti itkun – koululainen häpesi isäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poikansa ensimmäisestä koulupäivästä riemastunut isä oli päättänyt lähteä saattamaan lapsensa kouluun. Koulun käytävillä poika muuttui hermostuneeksi. Kun isä tiedusteli, mikä pojalla oli, kertoi hän häpeävänsä isäänsä.

Pienen pojan mielestä isän villapaita oli niin ruma, että hän pelkäsi kouluisten ja opettajien nauravan hänelle. Lopuksi poika alkoi itkeä. Häntä hävetti olla isänsä seurassa ensimmäisenä koulupäivänä nolon villapaidan takia.

Isä puolustautui kehumalla villapaitaansa. Isän mielestä poika ylireagoi. Videokuvan perusteella pienen pojan reaktio oli ymmärrettävä. Miehen jouluaiheinen villapaita ei ollut ehkä paras valinta tilaisuuteen. Totuus tuli lapsen suusta, sillä poika totesi lopuksi isälleen: ”Sinä et näytä hyvältä tuossa paidassa”.