Dildot otettiin aseiksi New Yorkissa – hämmentävä näky suurkaupungissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sukupuolitaudeista ja suojautumiskeinoista tietäminen on tärkeä asia. Eräs kaveriporukka halusi järjestää New Yorkissa dildosodan, jossa tapahtumaan osallistuneet taistelisivat dildoilla sukupuolitauteja vastaan. Tapahtuman järjestäminen ei kuitenkaan ollut kovin yksinkertaista.

Dildosodan ajatus oli sinänsä kunnioitettava, sillä tapahtumalla haluttiin edistää tietoisuutta HIV-viruksesta ja muista sukupuolitaudeista. Viranomaiset eivät kuitenkaan olleet innoissaan ajatuksesta, että Union Square -puistossa olisi noin 5.000 ihmistä heilumassa tekopenikset käsissään. Miehet eivät kuitenkaan antaneet periksi.

He peruuttivat tapahtuman näennäisesti, mutta lähettivät kaikille osallistujille kuitenkin salaviestit vielä jälkikäteen. Porukkaa saapui paljon paikalle ja kaikille jaettiin dildot, jotka oli peitetty mustalla muovikassilla. Kaikki osallistujat kerääntyivät sovittuna aikana samalle alueelle, nostivat dildomiekkansa esiin ja tapahtuma saatiin onnistuneesti vietettyä.