Tyttö oli jäädä junan alle – pelastui viime tipassa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Vuodessa menehtyy valitettavan paljon ihmisiä onnettomuuksissa, jotka liittyvät juniin. Moni voi kuvitella ehtivänsä napata raitelta nopeasti jonkin sinne pudonneen esineen, mutta ei pääsekään enää tarpeeksi nopeasti laiturille takaisin.

Kohti ajava juna tulee yllättävän kovaa vauhtia lähestyessään eikä se pysty tekemään äkkinäisiä pysähdyksiä. LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavallaan videon todella säikäyttävästä läheltä piti -tilanteesta, joka on tallentunut Australiassa Flemingtonin juna-asemalla valvontakameraan. Videolta näkyy, miten pieni tyttö on jäädä junan alle, kun hän lähtee hakemaan raiteilta sinne pyörinyttä hulavannetta.

Tyttö juoksee hulavanteen perässä junan raiteille juuri kun juna on saapumassa laiturille. Tyttö ei pääsekään niin näppärästi ylös kuin oli varmasti ajatellut, mutta lähellä ollut nainen sai hänet junan alta pois ennen kuin oli liian myöhäistä. Tyttö takuulla säikähti tapausta, mutta nainen läimäisi tyttöä vielä kevyesti takaraivoon varmistaakseen, että tyttö tiesi tehneensä tyhmästi.