Tyttöystäville huudeltiin kadulla: Näin poikaystävät reagoivat!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolme viehättävää kaunotarta on suostunut Cosmopolitan-sivuston sosiaaliseen kokeeseen. Naisten tehtävänä oli kävellä New Yorkin kaduilla piilokameran kuvatessa heitä. Sen jälkeen videomateriaali esitettiin heidän poikaystävilleen.

Tyttöystävien videot saivat poikaystävien tunteet kuohumaan. Neitokaiset olivat kävelynsä aikana saaneet kuulla monenlaista huutelua miehiltä. Tyttöystäville huudeltiin seksuaalisia ehdotuksia ja jopa loukkauksia. Poikaystäviä selvästi vaivasi se, miten heidän rakkaitaan kohdeltiin kadulla.

Daily Mail -lehden mukaan videoilla nähtyjä tilanteita sattuu useimmissa suurkaupungeissa. Kansainvälisen tutkimuksen mukaan 84 prosenttia naisista on kokenut verbaalista ahdistelua kävellessään kadulla jo alle 17-vuotiaana. Poikaystävät eivät selvästikään olleet mielissään sosiaalisen kokeen tuloksista, mutta heidän mielestään oli tärkeää, että asia otettiin esille. Video on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja aiheesta on keskusteltu kiivaasti.