Vuohi terrorisoi retkeilijöitä – uhittelu videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsepäinen eläin oli keskeyttänyt kävelijöiden matkanteon Salvadorissa, Brasiliassa. Erään silminnäkijän videolle on taltioitunut tilanne, kun läheisellä polulla kävelleet ihmiset lähestyivät vuohta.

Eläin ei suostunut väistämään ja kun kävelijät yrittivät päästä sen ohi, vuohi alkoi pukitella. Tilanteesta hämmentyneet ihmiset tarttuivat keppeihin ja sateenvarjoihin ja yrittivät työntää vuohen pois tieltään. Teko ei tuottanut tulosta ja vuohi jatkoi uhittelevaa käytöstään.

Ilmeisesti polku kuului eläimen reviiriin ja se yritti puolustaa sitä viimeiseen asti. Ihmisjoukko pääsi lopulta etenemään, kun vuohi alkoi perääntyä. Voisi luulla, että paikallisille asukkaille ei ollut ensimmäinen kerta, kun he joutuivat hätistelemään itsepäisen vuohen pois tieltään.