Miehen elämä mullistui: Bioninen penis korvasi menetetyn sukuelimen

Ohhoh! · Annika Kela

Mohammed Abadin elämä on mullistunut onnistuneen leikkauksen seurauksena. 43-vuotias mies on elänyt 37 vuotta ilman penistä, sillä hän menetti sukupuolielimensä kuusivuotiaana joutuessaan rajuun onnettomuuteen.

Metro-lehden mukaan Mohammed oli jäänyt pienenä poikana auton alle ja raahautunut ajoneuvon alla lähes 200 metriä. Sen seurauksena miehen sukupuolielin tuhoutui. Abadille on tehty yli 100 leikkausta vuosien varrella. Viimeisimmässä operaatiossa miehelle tehtiin bioninen penis.

Edinburghissa asusteleva Mohammed on ollut tyytyväinen penikseensä. The Sun -lehden mukaan mies ei malta odottaa, että hän menettää poikuutensa. Lääkäreiden mukaan bioninen penis toimii pumpun avulla ja seksin harrastaminen vaatii harjoittelua. Mohammed on ilmoittanut perehtyvänsä asiaan heti leikkauksesta toivuttuaan.