Pettäjäsivuston hakkeroinnilla kaksi yllättävää uhria

Digi Lifestyle · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin kumppaniaan pettävien verkkopalveluihin kuuluvan Ashley Madison -sivuston käyttäjien tiedot hakkeroitiin ja julkaistiin. Julkaisun jälkeen moni käyttäjä on voinut jännittää kiinni jäämistä, mikä monen kohdalla onkin varmasti toteutunut.

Nyt kaksi realitysarjoista tunnettua aviomiestä on nimetty Ashley Madison -sivustolla pettäjien joukkoon. Snooki-lempinimellä tunnetun Nicole Polizzin aviomies Jionni LaValle on löytynyt Ashley Madison -sivuston käyttäjien joukosta. LaVallen käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitetta ei kuitenkaan ole Daily Mail -lehden mukaan julkaistu toisin kuin New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tutun Josh Taekmanin.

New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tutun 38-vuotiaan Kristen Taekmanin aviomies Josh on löytynyt pettäjäsivuston listoilta maksavana asiakkaana. Sivustolla toiseen henkilöön yhteyden ottaminen ja viestien lähettäminen on maksullista, ja Taekmanien kotiosoitteeseen rekisteröidyltä pankkikortilta on suoritettu sivustolle yhteensä 62 tilisiirtoa.

Josh on kieltänyt kaikki huhut ja kertonut, että hänellä ei ole mitään tekemistä sivuston kanssa. Miehen tekemät tilisiirrot ja hänen käyttämänsä sähköpostiosoite kertovat kuitenkin toista tarinaa, sillä sähköpostiosoite Ashley Madison -sivustolla oli sama kuin miehen aktiivisella Twitter-tilillä.