Mikä yhdennäköisyys! Mallikaunotar on Angelina Jolien kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Angelina Jolie lukeutuu Hollywoodin suurimpiin seksisymboleihin. Tähti erottuu lukuisista muista naistähdistä silmiinpistävän ulkonäkönsä ja tyylinsä ansiosta. Monet haluaisivat varmasti näyttää häneltä, mutta harva todella pystyy siihen.

Skotlannista kotoisin oleva Chelsea Marr voisi kuitenkin olla ulkonäkönsä puolesta Angelina Jolien kaksoissisar tai nuorempi klooni. Mallina työskentelevä 24-vuotias nainen on herättänyt sosiaalisessa mediassa huomiota, sillä hän muistuttaa varsinkin kasvonpiirteiltään hämmästyttävän paljon Hollywood-tähteä.

Chelsea Marr nousi internet-julkkikseksi, kun hänen ystävänsä otti yhteyttä The Lad Bible -sivustoon asian tiimoilta. Verkossa on nähty runsaasti malleja jotka pyrkivät näyttämään kuuluisilta esikuviltaan, mutta tämä nuori nainen vienee helposti voiton Angelina Jolien kaksoisolentojen kategoriassa.