Urheiluhistorian noloin moka? Tuuletus vei mitalipaikan maaliviivalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilussa sattumalla voi olla osuutta tuloksiin mitä yllättävimmissä paikoissa. Suomalaiset muistavat erityisesti Lasse Virenin historiallisen kaatumisen, mutta nyt yleisurheilun MM-kisoissa on nähty todennäköisesti urheiluhistorian noloin moka.

Amerikkalainen pitkän matkan juoksija Molly Huddle oli tekemässä historiaa Pekingin kisoissa, kun hän osallistui 10.000 metrin juoksuun. Hän oli nimittäin sijoittumassa kolmanneksi, kunnes sattu todella odottamaton moka.

Huddle nimittäin ryhtyi hidastelemaan ja tuulettamaan mitalisijaansa jo muutama metri ennen maaliviivaa, jolloin kilpasisar Emily Infeld kiilasi hänen ohitseen kolmanneksi viimeisellä metrillä. Vanha sanonta Ylpeys käy lankeemuksen edellä toteutui tässä tapauksessa poikkeuksellisen hyvin.